Om Food Improve

  Mission

  “At optimere udnyttelsen af den enkelte potentiale”

  Levere ernæringsvidenskab i et let forståeligt og anvendeligt format med udgangspunkt i individuelle præferencer med det formål at gøre kostændringer nemmere.

  Vision

  “At forbedre folkesundheden og udvikle de bedste atleter”

  Vi vil skabe markedets mest individuelle og funktionelle kostplaner, som bidrager til optimeret performance og forbedret folkesundhed.

Holdet bag

Vi tror på, at friheden til at vælge giver større succes! Mad skal smage godt og give overskud. Holdet bag Food Improve består af uddannede kostvejledere, dygtige sportsdiætister og fysiske trænere, som alle arbejder på at gøre det nemmere for dig at opnå dine mål.

Kontakt os

Stifter af Food Improve, Lars Skotte Jensen

Uddannet Prof. bach m. speciale i vægttab og sportsernæring

• +20 års erfaring med personlig kostvejledning

• Speciale: Vægttab, livsstilsændring 13-65 år, opbygning af større muskelmasse, optimering af performance

• +100 landsholdsspillere og OL deltagere samt professionelle atleter og ungdomselite

• Sportsdiætist hos FC Nordsjælland, 2009-2018

• Sportsdiætist hos Lyngby Boldklub, 2008-2009

• Vejledning af personer fra +20 forskellige nationer

Videnskaben

Holdets videnskabelige team sikrer, at det faglige niveau altid er opdateret. Vi har erfaring med vejledning til livstilsændring, vægttab og ikke mindst fastholdelse af vægttab, så du bevarer din vægt når du har nået dit mål. Ønsker du større overskud hjælper vi dig med at forbedre dine kostvaner, så du får større overskud og bedre humør.

Til sport- og fitnessfolket tilbyder vi vejledning til nemmere og hurtigere opbygning af større muskelmasse og styrke. Vi hjælper dig til at opnå lavere fedtprocent og sikre dig den rette sportsernæring, så du kan præstere optimalt. Vi arbejder m. motionister og atleter på højeste niveau. Vi ved, hvad det kræver at komme til tops, og vi ved hvilke fysiologiske parametre, som er med til at få det optimale ud af dit talent. Lad os hjælpe dig til at blive endnu bedre!

Katrine Nyholm

Kost og ernæring

Cand. Scient. i Idræt og Sundhed.

Katrine har stor faglig viden om optimering af præstationsevne via evidensbaseret sportsernæring. Hun har arbejdet med vejledning af elitesportsudøvere hos bl.a. Team Danmark og DGI.

Læs mere om kost og ernæring

Anders Lagerberg

Fysisk træning

Cand. Scient. i Idræt Humanfysiologi.

Anders har stor praktisk erfaring med fysisk træning af elitetennis- og fodboldspillere både individuelt og i grupper. Få inspiration til konkrete fysiske øvelser, så du kan optimere dit udbytte i styrkelokalet og blive hurtigere og stærkere.

Læs mere om fysisk træning

Food Improve er det nemmeste redskab til at opnå dine mål