fbpx

Om Food Improve

Udvikler de bedste fodboldspillere

  Mission

  “At optimere udnyttelsen af den enkelte fodboldspillers potentiale”

  Levere ernæringsvidenskab i et let forståeligt og anvendeligt format med udgangspunkt i individuelle præferencer med det formål at optimere spillerens potentiale.

  Vision

  “At udvikle de bedste fodboldspillere”

  Vi vil skabe markedets mest individuelle og funktionelle kostprogram, som bidrager til optimeret performance og forbedret folkesundhed.

Holdet bag

Holdet bag Food Improve består af dygtige sportsdiætister, fysiske trænere og IT-udviklere, som alle arbejder på at gøre det nemmere for dig at opnå dine mål med optimal sportsernæring til fodboldspillere.

Kontakt os

Stifter af Food Improve, Lars Skotte Jensen

+10 års erfaring med kostvejledning til elitefodboldspillere

• 14 A-landsholdsspillere

• 47 U21-landsholdsspillere

• Personlig kostvejledning til superliga, 1. division og ungdom elite

• Sportsdiætist hos FC Nordsjælland, 2009-2018

• Sportsdiætist hos Lyngby Boldklub, 2008-2009

• Vejledning af spillere fra 15 forskellige nationer

• 50% seniorspillere er skiftet til udlandet efter vejledningsforløb.

Videnskaben

Holdets videnskabelige team sikrer, at det faglige niveau altid er opdateret. Teamet har erfaring med at arbejde med fodboldspillere og atleter på højeste niveau. Vi ved, hvad det kræver at komme dertil, og vi ved hvilke fysiologiske parametre, som er med til at få det optimale ud af dit talent.

Katrine Nyholm

Kost og ernæring

Cand. Scient. i Idræt og Sundhed.

Katrine har stor faglig viden om optimering af præstationsevne via evidensbaseret sportsernæring. Hun har arbejdet med vejledning af elitesportsudøvere hos bl.a. Team Danmark og DGI. Læs Katrines inspirerende indlæg om hvordan du kan blive en bedre fodboldspiller.

Læs mere om kost og ernæring

Anders Lagerberg

Fysisk træning

Cand. Scient. i Idræt Humanfysiologi.

Anders har stor praktisk erfaring med fysisk træning af elitetennis- og fodboldspillere både individuelt og i grupper. Få inspiration til konkrete fysiske øvelser, så du kan optimere din fodboldtræning i styrkelokalet og blive hurtigere og stærkere.

Læs mere om fysisk træning

Teknisk team

Det tekniske team er sammen med det videnskabelige team fundamentet for udviklingen af din online kostplan. Det tekniske team programmerer alle bagvedliggende udregninger. Designerne gør alting let og overskueligt, så du nemt og hurtigt kan implementere din kostplan.

Læs mere om udviklernes arbejde med at få sportsernæring til fodboldspillere og IT til at smelte sammen, så du kan få din personlige kostplan.

Læs mere om hvordan det virker

Food Improve er det nemmeste redskab til at opnå dine mål