fbpx

Referencer

Få større træningsudbytte

Opnå dit mål med en personlig kostplan

Se hvordan andre fodboldspillere har anvendt en personlig kostplan til at optimere deres performance. 

Personlig kostplan bruges i dag af både ungdomsspillere og senior spillere på flere forskellige niveauer. En personlig kostplan kan hjælpe dig til et hurtigt og effektivt vægttab, opbygge større muskelmasse og præstere bedre til kamp. Vi bringer løbende historier om fodboldspillere fra ind- og udlandet.

Design nemt din egen kostplan og opnå dine mål

Via vores online program kan du nemt og hurtigt designe din personlig kostplan.

Indtast din egen spillerprofil og vælg hvad du gerne vil spise, så sammensætter vi din kostplan så du hurtigst muligt opnår dit mål. Forslag til mad inden fodboldkamp, mad efter fodboldtræning og mad efter styrketræning. Justere løbende din spillerprofil eller målsætning – vi tilpasser automatisk din kostplan så mængder og energifordeling passer til din personlige profil.

 • “Jeres kostplaner har været det bedste jeg har gjort for mig selv. Jeg har opnået lavere fedtprocent, mere frisk og større overskud i hverdagen, kan træne hårdere og har fået bedre humør.”
  Frederik
  Superligaen
 • “Jeg har fået mere energi til træning og især til kamp. Jeg har fået nogle rigtig gode redskaber, samt fået en god indsigt i hvor meget jeg bør spise/drikke og på hvilke tidspunkter.”
  Mathias
  1. division
 • Super kostplan. Det så fedt man selv kan vælge hvad man godt kan lide at spise. Med min kostplan kan jeg let se hvor meget jeg bør spise og der er god variation. Det fungerer bare og så det rart at det er målrettet fodbold.
  Andreas
  U17 spiller
 • Gik fra 11,2 til 7,4% i fedtprocent. Startede med kostplan til vægttab og er nu på optimal præstation. Jeg holder vægt og fedtprocent stabil 🙂 Rigtig god kostplan, som var nem at følge og giver mig en følelse af mere overskud.
  Christoffer
  2. division
 • Tak for professionel hjælp. Mit mål var optimal præstation. Nu går der længere tid før jeg bliver træt i kampene. Før kunne jeg ikke træne fuldt ud i styrketræningen fordi jeg ikke havde energi til det. Nu jeg ofte en af de stærkeste i styrke 🙂  ”
  Nikolai
  U19 spiller
 • Rigtig god kostplan. Jeg spiser sundere og har mere overskud til morgentræning og eftermiddagstræning. Jeg har fået mere respekt for maden. Kan mærke hvor meget min kostplan hjælper mig. Det sejt at spise som en professionel fodboldspiller.
  Alexander
  U15 spiller
 • Føler mig meget mere frisk til træningerne og ikke så træt i løbet af dagen. Jeg kan tydeligt mærke på en dag når jeg ikke får spist optimalt i forhold til en hvor jeg har. Nu har jeg mere energi til at kunne præstere!
  Sofie
  3F ligaen
 • Jeg har taget ca. 4 kg eksta muskler på og er blevet stærke i duellerne. Spiste slet ikke nok inden jeg fik min kostplan. Kostplanen passer godt til mig. Dejligt med mere energi og overskud til træning og kamp.
  Jacob
  Superligaen

Food Improve er det nemmeste redskab til at opnå dine mål