Referencer

Opnå dit mål med en personlig kostplan

Se hvordan andre har anvendt en personlig kostplan til at få succes med deres vægttab eller optimeret deres performance. 

Vores personlige kostplaner bruges i dag til ændring af livsstil, optimering af træningsudbytte og til effektivt og varigt vægttab. Fitness medlemmer opbygger hurtigere større muskelmasse og sportsfolk få mere ud af deres passion og talent samt præstere bedre til kamp. Vi bringer løbende historier fra vores tilfredse medlemmer, så du kan blive inspireret til at tage næste skridt mod dit mål.

SUNDHED OG VÆGTTAB

 • Jeg vil sige tusind tak, for uden jeres hjælp, ville jeg stadig have et skidt forhold til mad, tællekalorier og ligge i kcal-underskud. Jeg har fået lysten til at træne tilbage, og generelt  virker alt mere overskueligt i hverdagen. Sund og realistisk kostplan, som har hjulpet mig utroligt meget, og det sætter jeg virkelig pris på!
  Tina, 34 år
  Overskud og livsglæde
 • “Jeg kan klart anbefale Food Improves kostplaner – Utrolig professionelle omkring deres vejledning. Resultatet er større muskelmassen, samtidig med en lavere fedtprocent, som medførte en bedre sportslig præstation. Det gav ligeledes også mere overskud til hverdagsaktiviteterne 😊”
  Michael, 26 år
  Større muskelmasse, lavere fedtprocent og større overskud
 • “Efter min graviditet tog jeg meget på hvilket jeg har været super ked af! Food Improve har hjulpet mig igennem vægttabet med en varieret kostplan, som er overskuelig og nem i en hverdag med en lille baby. Har tabt mig 10 kg uden træning. Bedste anbefalinger herfra!”
  Cura, 29 år
  Vægttab efter graviditet
 • Så er målet nået! Jeg er blevet 8 kg lettere og Lars 12 kg på kun 13 uger. Det har været et super godt og overskueligt forløb med måltider der er lette at gå til. Vi har været meget tilfredse med vores investering i vores egen sundhed. 
  Lise og Lars, 51 år
  Ægtepar 8 kg og 12 kg vægttab
 • “Jeg var god til at få trænet, men var rigtig dårlig til det med kost. Mit mål var at tabe mig og blive mere funktionel. Jeg fik et vægttab på ca. 10 kilo. Kostplanerne er meget varieret og meget lige til. Nyttig og god vejledning viden til hvordan man kan bygge måltider op. Klar anbefaling, hvis du ønsker at ændre din livsstil.”
  Daniel, 30 år
  10 kg vægttab

SPORT OG PERFORMANCE

 • “Jeres kostplaner har været det bedste jeg har gjort for mig selv. Jeg har opnået lavere fedtprocent, mere frisk og større overskud i hverdagen, kan træne hårdere og har fået bedre humør.”
  Frederik, 25 år
  Superligaen, Fodbold
 • “Kostplanen har støttet mig til få spist nok og rigtigt. Jeg har nu altid noget mad klar til efter træning og får spist godt før træning. Jeg mærker, at kosten har en stor indflydelse på min træning og hvad jeg kan yde, så kostplanen har klart været god.”
  Emilia, 15 år
  Håndbold, bedre performance
 • Food Improve hjælper ikke blot professionelle sportsfolk, men ligeledes også amatør spillere, som blot ønsker at få optimeret deres præstationer på banen og de mange træningstimer i hallen og i styrkelokalet. Stor tak.
  Jannik, 34 år
  Håndbold, kan træne hårdere
 • “Jeg har opnået at tabe mig 10 kg, og at gå fra en fedtprocent på 17-18% til en fedtprocent på 9%. Jeg har brugt mine kostplaner mens jeg har spillet badminton og når jeg har været skadet. Det har fungeret rigtig godt med løbende justeringer.”
  Viktor, 18 år
  Badminton, 10 kg vægttab og kan træne bedre
 • Føler mig meget mere frisk til træningerne og ikke så træt i løbet af dagen. Jeg kan tydeligt mærke på en dag når jeg ikke får spist optimalt i forhold til en hvor jeg har. Nu har jeg mere energi til at kunne præstere!
  Sofie, 22 år
  3F ligaen, fodbold
 • “Glad og tilfreds med mine kostplaner. Opnåede det ønskede vægttab og er blevet meget bedre til at spise fornuftigt. Det er heldigvis hurtigt blevet en vane at tilpasse størrelserne på mine måltider. Jeg har fået meget mere styr på maden og hvad der er godt for mig.
  Stefanie, 26 år
  Bordtennis, vægttab og bedre performance
 • “Jeg har fået mere energi til træning og især til kamp. Jeg har fået nogle rigtig gode redskaber, samt fået en god indsigt i hvor meget jeg bør spise/drikke og på hvilke tidspunkter.”
  Mathias, 17 år
  1. division, fodbold
 • Super kostplan. Det så fedt man selv kan vælge hvad man godt kan lide at spise. Med min kostplan kan jeg let se hvor meget jeg bør spise og der er god variation. Det fungerer bare og så det rart at det er målrettet min sport med mad før og efter kamp.
  Andreas, 16 år
  U17 spiller, fodbold
 • Gik fra 11,2 til 7,4% i fedtprocent. Startede med kostplan til vægttab og er nu på optimal præstation. Jeg holder vægt og fedtprocent stabil 🙂 Rigtig god kostplan, som var nem at følge og giver mig en følelse af mere overskud.
  Christoffer, 28 år
  2. division, fodbold
 • Tak for professionel hjælp. Mit mål var optimal præstation. Nu går der længere tid før jeg bliver træt i kampene. Før kunne jeg ikke træne fuldt ud i styrketræningen fordi jeg ikke havde energi til det. Nu jeg ofte en af de stærkeste i styrke 🙂  ”
  Nikolai
  U19 spiller

Design nemt din egen kostplan og opnå dine mål

Via vores online program kan du nemt og hurtigt designe din personlig kostplan.

Indtast din egen profil og vælg hvad du gerne vil spise, så sammensætter vi din kostplan så du hurtigst muligt opnår dit mål. Med et medlemskab får du mulighed for køb af kostplaner med rabat. Når du ændre træningsmængde eller gerne vil skifte målsætning, så tilpasser vi din kostplan så mængder og energifordeling passer til din personlige profil.

Food Improve er det nemmeste redskab til at opnå dine mål