Hvordan virker det

Markedets mest individuelle kostplaner

Friheden til at vælge giver større succes! Vi tilbyder markedets mest individuelle kostplaner – udarbejdet af uddannede kostvejledere og sportsdiætister. Få nemt og hurtigt en kostplan som passer til dig, så du nemmere får succes med dit mål.

Vi hjælper dig, så du ved hvad og hvornår du bør spiser. Vi sammensætter din personlige kostplan ud fra dine valg af madvarer, så din krop får den optimale ernæring.

Hvorfor et medlemskab?

Kostændringer og ændret livsstil kan tage tid og er ikke altid let, da vaner kan være svære at ændre. Vi vil gerne gøre det lettere dig at ændre dine spisevaner, så du kan få overskud og opnå dine mål. Starter du fx med et mål om at tabe dig, så tilpasser vi mængden af mad så du taber dig på en sund måde uden du behøver at være sulten hele tiden.

Når du har opnået dit vægttab er kampen for mange desværre ikke slut. Mange tager den tabte vægt på igen – det vil vi gerne hjælpe dig med at undgå.

Vi hjælper dig med at bevare dit vægttab med kostplaner til vedligeholdelse af vægt. Når du har opnået dit ønskede vægttab, ændrer du blot din målsætning ‘optimal præstation’, så tilpasser vi dine kostplan så du bevarer dit vægttab og får det optimale ud af din træning.

Ændre du træningsmængde, bliver du skadet eller holder ferie, så justerer du nemt din træningsmængde online og modtager en ny optimeret kostplan.

Juster din kostplan efter dit behov

Indtast nemt din profil. Vi tilpasser automatisk din kostplan, så den passer til dit energibehov og målsætning.
Træner og spiser du anderledes i en periode fx pga. større/mindre træningsmængde eller skade, så regulerer vi dine mængder, så du altid for mest muligt ud af din træningsindsats. Du sætter målsætningen, vi sammensætter din kostplan så du nemt når dit mål.

Kostplaner til sportsfolk

Opstart til ny sæson

Stå skarpt til sæsonstart. Opbyg muskelmasse eller reducer fedtmasse.

Sæsonen

Træn med høj intensitet hele ugen. Minimer risiko for skader.

Ferie

Hold vægten, reducer fedtmasse eller opbyg muskelmasse.

Vi er specialister i optimal sportsernæring

Få den optimale energibalance samt bedste fordeling af protein, kulhydrat og fedt i din kost. Med en kostplan får du forslag til alle dagens måltider samt optimale træningsmåltider, så din krop får den bedste restitution og kan bygge sig stærkere og mere udholdende. Du har styr på din træning – vi hjælper dig med kosten. Se hvad andre har fået ud af en personlig kostplan.

Lær mere om programmet

 • Hvordan kommer jeg i gang?

  Opret din profil med dine kropsdata, din træningsmængde og hvad du godt kan lide at spise og drikke. Herefter modtager du din personlige kostplan. Mærk forbedringerne og juster løbende din kostplan. Ændre du træningsmængde kan du let justere dette, så tilpasser vi din kostplan. KLIK HER OG DESIGN DIN EGEN KOSTLAN

 • Passer det til mine behov?

  Din kostplan er tilpasset specifikt til dine behov. Ingen personer er ens og alle har derfor forskellige næringsbehov eller kan lide forskellig mad. Du bliver aldrig præsenteret for mad, du ikke kan lide. Food Improve er baseret på den nyeste forskning med det formål at tilbyde markedets mest præcise og detaljerede online kostplan til dig der ønsker vægttab eller vil have mere ud af din træinng. Ud fra dine oplysninger sammensætter vi den bedste løsning til dig.

  Parametre som vi anvender til at udvikle din personlige kostplan:
  Køn
  Alder
  Vægt
  Højde
  Træningsform
  Træningsniveau
  Styrketræning
  Hvad du laver i din hverdag
  Din målsætning

  …Og selvfølgelig dine smagspræferencer.

 • Hvordan justerer jeg min kostplan?

  Det smarte ved et medlemskab er at du løbende kan tilpasse din plan, så den passer til din hverdag og din målsætning.

  Sådan justerer og bestiller du ny kostplan:

  • Log in på ‘Min konto
  • Vælg ‘Bestil ny kostplan’

  Alle data fra din seneste kostplan er gemt, så du kan let ændre fx målsætning, træningsmængde, vægt eller ønsker til hvilke madvarer din kostplan skal indeholde. Med en opdateret kostplan er du altid på forkant med din udvikling.

 • Hvad med slik, sodavand og fast food?

  Med EKSTRA funktionen har vi gjort det muligt at tilvælge fødevarer, som ikke har en direkte positiv indvirkning på din præstation eller fx vægttab, men som for dig kan give nydelse i hverdagen. Du kan let tilføje f.eks. sodavand, chips, kage, alkohol mv. til din kostplan.

  Fødevarer som slik og kage kategoriseres ofte som usunde. I tilpassede mængder og kombineret med en varieret kost kan de dog godt indgå i en optimeret kostplan. Disse fødevarer kan tilvælges ved hjælp af EKSTRA funktionen.

 • Slut med at tælle kalorier

  Din kostplan tilrettelægges, så den passer ind i din hverdag. Vi optimerer på dit eksisterende kostindtag, så du nemmere kan implementere dine ændringer.

  Du får mængderne i nemme og enkle mål f.eks. 1 glas mælk, 1 skive rugbrød mv. Du behøver derfor ikke tælle kalorier, eller vide hvor meget energi, der er i de forskellige fødevarer.

  Vi vil gøre det nemmere for dig at lykkes.

Food Improve er det nemmeste redskab til at opnå dine mål