fbpx

Priser

Få mere ud af dit talent

Vi hjælper dig i mål

Juster løbende din personlige kostplan til dit behov. Vores kostplaner er designet til fodboldspillere, så du nemmere kan opnå dine mål. Du kan fx starte med en ‘vægttab fodbold’ kostplan, som hjælper dig til at opnå dit vægttab. Når du har opnået dit ønskede vægttab, så ændrer du blot din målsætning ‘optimal præstation’ og får tilsendt en ny tilpasset kostplan, så du bevarer dit vægttab og får det optimale ud af din træning.

Ændre du træningsmængde, bliver du skadet eller holder ferie, så justerer du nemt din træningsmængde online og modtager en ny optimeret kostplan. Opsigelsesfrist: min. 30 dage inden kommende fornyelse af abonnement.

Månedsabonnement
499kr./md. DESIGN DIN KOSTPLAN

  • Juster kostplan hver måned
  • Individuel kostplan
  • Kun mad du kan lide
  • Tilpasset dit energiforbrug
  • Optimal energifordeling
  • Træning og kamp måltider
  • Skift løbende målsætning
  •  Morgenmad m. forslag
  •  Frokost m. forslag
  •  Aftensmad m. forslag
  •  Mellemmåltider m. forslag
  •  Gratis kostråd på mail

Sikker løsning

Vi modtager følgende betalingskort: Visa, Mastercard og American Express. Al data krypteres.

Her kan du finde svar på de fleste spørgsmål

 • Betaling og sikkerhed

  Food Improve anvender sikkert krypteret betalingsgateway.

  Kortbetalinger foregår i samarbejde med betalingsgateway Stripe. Kortinformationerne sendes med SSL-kryptering (SSL er en forkortelse for Secure Socket Layer). Food Improve har ikke selv adgang til dine kortoplysninger. Dine kortoplysninger sendes SSL-krypteret direkte videre til Stripe, som sørger for at det aftalte beløb trækkes fra din bankkonto.
  Uvedkommende har ingen mulighed for at opsnappe dine betalingsinformationer, når de sendes fra din computer/mobil/tablet til Stripe.

  Vi spørger om din mail i forbindelse med køb, så vi kan sende din kostplan til dig.
  Vi spørger om dit navn i forbindelse med køb, så vi kan oprette din profil i vores ernæringsdatabase. Dine betalingsinformationer har vi ikke adgang til, da de håndteres direkte af Stripes krypterede betalingsgateway.

 • Hvornår modtager jeg min personlige kostplan?

  1-2 hverdage.

  Leveringstiden vil som udgangspunkt være 1-2 hverdage. Bestiller du på en fredag, lørdag eller søndag, vil du senest modtage din kostplan den efterfølgende tirsdag. Ved travlhed kan længere leveringstid forekomme.
  Din kostplan leveres nemt og hurtigt direkte via mail. Food Improve har ingen leveringsomkostninger eller ekstra gebyrer i forbindelse med betaling af tjenester. Det gør, at vi kan levere et fagligt højt produkt til en god pris. Betalingen er gjort nem og overskuelig.

 • Hvordan justerer jeg i min kostplan?

  Det smarte ved kostplanen er, at du løbende kan tilpasse din plan, så den passer ind i din hverdag.

  Eksempel på hvordan man løbende kan justere sin kostplan:

  Målsætning: Vægttab 5 kg.

  Få din optimale madplan med mængder og forslag til måltider ud fra dine egne præferencer. Samtidig får du en realistisk tidsplan for dit vægttab. Føler du ikke dit vægttab forløber optimalt, så justerer du blot i din kostplan f.eks. træningsmængde, og herefter modtager du en ny og forbedret kostplan.

  √ Vægttab opnået.

  Ny målsætning: Øget muskelmasse.

  Efter opnået vægttab ønsker du måske at opbygge større muskelmasse. Indtast din nye målsætning og få en ny opdateret kostplan, så du har de optimale forudsætninger for at opbygge større muskelmasse og styrke.

  √ Større muskelmasse opnået. 

  Ny målsætning: Optimeret performance.

  Du har nu opbygget en stærk og atletisk krop og kan mærke fysisk overskud og forbedret performance. Men det er ikke nok for dig. Du vil blive endnu bedre og undgå eventuelle skader. Indtast din nye målsætning om at optimere præstation og få en opdateret og tilpasset kostplan. Nu kører det for dig, og du kan mærke, at du får mere ud af dit fysiske potentiale, og dit talent folder sig for alvor ud.

  √ Du præsterer bedre end nogensinde, men nu er det snart ferie, hvad så? 

  Ny målsætning: Undgå at tage på henover ferien, så du kan starte den nye sæson på toppen.

  Reguler nemt din træningsmængde, så din kostplan passer til dit energiforbrug. Spiser og drikker du ekstra i f.eks. juleferien, så tilføj i EKSTRA funktionen. Du får en tilpasset kostplan, så du holder vægten samtidig med, at du nyder din ferie.

  Efter ferien vender du tilbage til din optimerede kostplan og får din bedste opstart nogensinde. Bliver du skadet, eller begynder du at træne mere, så justerer du nemt og får altid en kostplan, som passer dit behov.

 • Hvordan modtager jeg min kostplan?

  Din kostplan leveres nemt og hurtigt direkte via mail. Planen leveres i pdf-format. Food Improve har ingen leveringsomkostninger eller ekstra gebyrer i forbindelse med betaling af tjenester. Det gør, at vi kan levere et fagligt højt produkt til en god pris.

  Leveringstiden vil som udgangspunkt være 1-2 hverdage. Bestiller du på en fredag, lørdag eller søndag, vil du senest modtage din kostplan den efterfølgende tirsdag. Ved travlhed kan længere leveringstid forekomme.

 • Kan jeg downloade min kvittering?

  Du modtager din kvittering i forbindelse med dit køb. Ønsker du din kvittering gensendt bedes du kontakte os via følgende email: info@foodimprove.com. Du bedes oplyse nedenstående:

 • Hvordan afmelder jeg mit abonnement?

  Du kan altid afmelde dit medlemskab hos Food Improve. Ved afmelding af medlemskab vil du fortsat have adgang til tjenesten frem til udgangen af den månedlige faktureringsperiode. Når du afmelder dit medlemskab, sørger vi for, at dine kommende betalinger annulleres. Vi yder ikke refusion eller kredit ved evt. delvist brugte medlemsperioder i forbindelse med evt. afmelding af medlemskab.

  Klik her for afmelding.

  Du vil modtage en bekræftelse om afmeldingen af medlemskab pr. mail. Spørgsmål vedrørende afmelding og afmeldingsprocedure bedes du kontakte os på email: info@foodimprove.com.

  Opsigelsesfrist: min. 30 dage inden kommende fornyelse af abonnement.

  Vi gør opmærksom på, at den sædvanlige fortrydelsesret på 14 dage fra aftalens indgåelse ved køb af varer eller tjenesteydelser på internettet i henhold til forbrugeraftalelovens kapitel 4 ikke finder anvendelse ved køb af varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg. Kostplaner, træningsplaner, opskrifter o.lign. ydelser produceres helt specifikt ud fra klientens mål og ønsker, hvorfor udarbejdelsen af disse er omfattet af undtagelsesbestemmelsen i forbrugeraftalelovens § 18, stk. 2, nr. 3.

 • Kan jeg få penge retur efter køb af personlig kostplan?

  Vi gør opmærksom på, at den sædvanlige fortrydelsesret på 14 dage fra aftalens indgåelse ved køb af varer eller tjenesteydelser på internettet i henhold til forbrugeraftalelovens kapitel 4 ikke finder anvendelse ved køb af varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg.

  Kostplaner, træningsplaner, opskrifter o.lign. ydelser produceres helt specifikt ud fra klientens mål og ønsker, hvorfor udarbejdelsen af disse er omfattet af undtagelsesbestemmelsen i forbrugeraftalelovens § 18, stk. 2, nr. 3.

  Der gælder således ingen fortrydelsesret ved køb af individuelle kostplaner eller træningsprogrammer.

  Er købet sket på baggrund af forkerte oplysninger om alder (under 18 år/ikke myndig ved købstidspunktet), så Food Improve måtte tro, at køber var myndig, kan forældre/værge i nogle tilfælde få tilbagebetalt beløbet. Ved forkerte oplysninger om alder, så Food Improve måtte tro, at han handlede med en myndig, kan der i nogle tilfælde kræves erstatning for det tab, der måtte være forbundet med salget.

 • Kan min ven bruge min kostplan?

  Vi udvikler personlige kostplaner til fodboldspillere. Vores vision er at levere markedets mest individuelle og funktionelle kostprogram til dig. Ingen mennesker er ens og derfor er vores ernæringsbehov forskelligt.

  Parametre som vi anvender til at udvikle din personlige kostplan:
  Køn
  Alder
  Vægt
  Højde
  Position på banen
  Liga/række
  Banetræning
  Styrketræning
  Kampe
  Skadesforebyggende træning
  Ekstra træning
  Hvad du laver i din hverdag
  Din målsætning
  Dine smagspræferencer.

  Er du og din ven helt ens, så kan din ven principielt godt bruge din kostplan, men husk dit medlemskab er personligt og må ikke deles med andre. Læs mere om rettigheder.

 • Hvad gør jeg, hvis jeg er under 18 år?

  For at anvende tjenesten bør du være min. 13 år. Betaling skal altid ske med samtykke fra forældre/værge eller anden myndig person. Mindreårige må kun bruge tjenesten under opsyn af en voksen/myndig.

  Har du spørgsmål omkring, hvordan du kommer i gang med kostprogrammet, er du eller dine forældre altid velkommen til at kontakte os via kontaktformular eller via mail: info@foodimprove.com