Priser

Vi hjælper dig i mål

Juster løbende din personlige kostplan til dit behov. Vores kostplaner tager udgangspunkt i dine nuværende spisevaner og livsstil, så du nemmere kan opnå dine mål. Med et medlemskab får du rabat på dine kostplaner og større succes med dine mål.

Vi har INGEN BINDINGSPERIODE eller noget med småt. Kun sunde personlige kostplaner, som hjælper dig til nemmere og hurtigere at opnå dine mål. Vi ønsker, at tilbyde nemme og transparente betalingsløsninger, som vi selv ville acceptere.

MEDLEMSPRIS

79kr. / md. SPAR 1000 kr.

 •  Første kostplan 1999,- SPAR 1000 KR.
 •  Opfølgende kostplan 499,- SPAR 1500 KR.
 • Vælg din mad og træning
 •  Frihed til at tilvælge fx slik, kage eller alkohol
 •  Måltider tilpasset dit behov
 •  Nemme og sunde måltider
 •  Få e-mail sparring og vejledning
 •  Ingen bindingsperiode

DESIGN DIN KOSTPLAN 1999,-

UDEN MEDLEMSFORDELE

2999,-

 • 2999 kr. pr. kostplan
 •  Vælg din mad og træning
 •  Frihed til at tilvælge fx slik, kage eller alkohol
 •  Måltider tilpasset dit behov
 •  Nemme og sunde måltider

DESIGN DIN KOSTPLAN 2999,-

Hvorfor et medlemskab?

Kostændringer og ændret livsstil kan tage tid og er ikke altid let, da vaner kan være svære at ændre. Vi vil gerne gøre det lettere dig at ændre dine spisevaner, så du kan få overskud og opnå dine mål. Starter du fx med et mål om at tabe dig, så har din krop behov for den rette mængde mad før den begynder at forbrænde din fedtmasse. Når du har opnået dit vægttab er kampen for mange desværre ikke slut. Mange tager den tabte vægt på igen.

Vi hjælper dig med at bevare dit vægttab med en vedligeholdelsesplan. Når du har opnået dit ønskede vægttab, ændrer du blot din målsætning ‘optimal præstation’, så tilpasser vi dine kostplan så du bevarer dit vægttab og får det optimale ud af din træning.

Ændre du træningsmængde, bliver du skadet eller holder ferie, så justerer du nemt din træningsmængde online og modtager en ny optimeret kostplan fx så du bevarer din vægt eller til opbygning af muskelmasse.

Sikker løsning

Vi modtager følgende betalingskort: Visa, Mastercard og American Express. Al data krypteres.

Her kan du finde svar på de fleste spørgsmål

 • Betaling og sikkerhed

  Food Improve anvender sikkert krypteret betalingsgateway.

  Kortbetalinger foregår i samarbejde med betalingsgateway Stripe. Kortinformationerne sendes med SSL-kryptering (SSL er en forkortelse for Secure Socket Layer). Food Improve har ikke selv adgang til dine kortoplysninger. Dine kortoplysninger sendes SSL-krypteret direkte videre til Stripe, som sørger for at det aftalte beløb trækkes fra din bankkonto.
  Uvedkommende har ingen mulighed for at opsnappe dine betalingsinformationer, når de sendes fra din computer/mobil/tablet til Stripe.

  Vi spørger om din mail i forbindelse med køb, så vi kan sende din kostplan til dig.
  Vi spørger om dit navn i forbindelse med køb, så vi kan oprette din profil i vores ernæringsdatabase. Dine betalingsinformationer har vi ikke adgang til, da de håndteres direkte af Stripes krypterede betalingsgateway.

 • Hvornår modtager jeg min personlige kostplan?

  2-4 hverdage.

  Leveringstiden vil som udgangspunkt være 2-4 hverdage. Ved travlhed kan længere leveringstid forekomme. Du modtager en mail når din personlige kostplan er klar. Tjek evt. spamfilter.

  Sådan finder du din kostplan:

  • Log ind på ‘Min konto
  • Find dine kostplaner under ‘min kostplan’.

 • Hvordan justerer jeg i min kostplan?

  Det smarte ved et medlemskab er at du løbende kan tilpasse din plan, så den passer til din hverdag og din målsætning.

  Sådan justerer og bestiller du ny kostplan:

  • Log in på ‘Min konto
  • Vælg ‘bestil ny kostplan’

  Alle data fra den seneste kostplan er gemt, så du kan let ændre fx målsætning, træningsmængde, vægt eller ønsker til måltider, så din nye kostplan passer til din hverdag.

 • Hvordan modtager jeg min kostplan?

  Du finder din personlige kostplan på din medlemside. Kostplanen uploades i pdf format. Du modtager mail, når din nye kostplan er klar. Sådan finder du din kostplan:

  • Log ind på ‘min konto
  • Find dine kostplaner under ‘min kostplan’.

  Food Improve har ingen leveringsomkostninger eller ekstra gebyrer i forbindelse med betaling af tjenester. Det gør, at vi kan levere et fagligt højt produkt til en god pris.

  Leveringstiden vil som udgangspunkt være 2-4 hverdage. Bestiller du på en fredag, lørdag eller søndag, vil du som udgangspunkt modtage din kostplan den efterfølgende tirsdag. Ved travlhed kan længere leveringstid forekomme.

 • Kan jeg downloade min kvittering?

  Du kan se og downloade din kvittering ved at logge ind på ‘Min konto’.

  • Log in på ‘Min konto
  • Se menuen ‘Ordrer’

 • Hvordan afmelder jeg mit abonnement?

  Vi har INGEN BINDINGSPERIODE eller noget med småt. Kun sunde personlige kostplaner, som hjælper dig til at få succes med dine mål. Ved afmelding af dit medlemskab, sørger vi for, at dine kommende betalinger for dit medlemskab annulleres. Vi yder ikke refusion eller kredit ved evt. delvist brugte medlemsperioder i forbindelse med evt. afmelding af medlemskab.

  Klik her for afmelding.

  Du vil modtage en bekræftelse om afmeldingen af medlemskab pr. mail. Spørgsmål vedrørende afmelding og afmeldingsprocedure bedes du kontakte os på email: info@foodimprove.com.

  Vi gør opmærksom på, at den sædvanlige fortrydelsesret på 14 dage fra aftalens indgåelse ved køb af varer eller tjenesteydelser på internettet i henhold til forbrugeraftalelovens kapitel 4 ikke finder anvendelse ved køb af varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg. Kostplaner, træningsplaner, opskrifter o.lign. ydelser produceres helt specifikt ud fra klientens mål og ønsker, hvorfor udarbejdelsen af disse er omfattet af undtagelsesbestemmelsen i forbrugeraftalelovens § 18, stk. 2, nr. 3.

 • Kan jeg få penge retur efter køb af personlig kostplan?

  Vi gør opmærksom på, at den sædvanlige fortrydelsesret på 14 dage fra aftalens indgåelse ved køb af varer eller tjenesteydelser på internettet i henhold til forbrugeraftalelovens kapitel 4 ikke finder anvendelse ved køb af varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg.

  Kostplaner, træningsplaner, opskrifter o.lign. ydelser produceres helt specifikt ud fra klientens mål og ønsker, hvorfor udarbejdelsen af disse er omfattet af undtagelsesbestemmelsen i forbrugeraftalelovens § 18, stk. 2, nr. 3.

  Der gælder således ingen fortrydelsesret ved køb af individuelle kostplaner eller træningsprogrammer.

  Er købet sket på baggrund af forkerte oplysninger om alder (under 18 år/ikke myndig ved købstidspunktet), så Food Improve måtte tro, at køber var myndig, kan forældre/værge i nogle tilfælde få tilbagebetalt beløbet. Ved forkerte oplysninger om alder, så Food Improve måtte tro, at han handlede med en myndig, kan der i nogle tilfælde kræves erstatning for det tab, der måtte være forbundet med salget.

 • Kan min ven bruge min kostplan?

  Ingen mennesker er ens og derfor udvikler vi markedets mest personlige kostplaner. Vores ernæringsbehov og liv kan være meget forskelligt. Derfor anbefaler vi altid, at du tilpasser din kostplan til dit behov. Her kan du se hvilke parametre som påvirker din energibehov.

  Parametre som vi anvender til at udvikle din personlige kostplan:
  Køn
  Alder
  Vægt
  Højde
  Sportsgren
  Træningsmængde
  Skadesforebyggende træning
  Hvad du laver i din hverdag
  Din målsætning
  Dine smagspræferencer.

  Er du og din ven helt ens, så kan din ven principielt godt bruge din kostplan, men hvis I ikke har samme vægt, højde, alder og samme smag og hverdag, så anbefaler vi en personlig kostplan til din ven.

 • Hvad gør jeg, hvis jeg er under 18 år?

  For at anvende tjenesten bør du være min. 13 år. Betaling skal altid ske med samtykke fra forældre/værge eller anden myndig person. Mindreårige må kun bruge tjenesten under opsyn af en voksen/myndig.

  Har du spørgsmål omkring, hvordan du kommer i gang med kostprogrammet, er du eller dine forældre altid velkommen til at kontakte os via kontaktformular eller via mail: info@foodimprove.com