Ønsker du vægttab og større overskud?

DESIGN DIN EGEN KOSTPLAN FÅ HJÆLP TIL AT KOMME I GANG

Du vælger maden, så sammensætter vi dine måltider.
Få en kostplan med nem hverdagsmad udarbejdet af professionelle kostvejledere.

SUNDT VÆGTTAB STØRRE OVERSKUD fastfood KUN MAD DU KAN LIDE

Vores glade medlemmer giver os

4,6 ud af 5 stjerner

Hvad siger andre om kostplanerne?

 • Jeg vil sige tusind tak, for uden jeres hjælp, ville jeg stadig have et skidt forhold til mad, tællekalorier og ligge i kcal-underskud. Jeg har fået lysten til at træne tilbage, og generelt  virker alt mere overskueligt i hverdagen. Sund og realistisk kostplan, som har hjulpet mig utroligt meget, og det sætter jeg virkelig pris på!
  Tina, 34 år
  Overskud og livsglæde
 • “Jeg kan klart anbefale Food Improves kostplaner – Utrolig professionelle omkring deres vejledning. Resultatet er større muskelmassen, samtidig med en lavere fedtprocent, som medførte en bedre sportslig præstation. Det gav ligeledes også mere overskud til hverdagsaktiviteterne 😊”
  Michael, 26 år
  Større muskelmasse, lavere fedtprocent og større overskud
 • “Efter min graviditet tog jeg meget på hvilket jeg har været super ked af! Food Improve har hjulpet mig igennem vægttabet med en varieret kostplan, som er overskuelig og nem i en hverdag med en lille baby. Har tabt mig 10 kg uden træning. Bedste anbefalinger herfra!”
  Cura, 29 år
  Vægttab efter graviditet
 • Så er målet nået! Jeg er blevet 8 kg lettere og Lars 12 kg på kun 13 uger. Det har været et super godt og overskueligt forløb med måltider der er lette at gå til. Vi har været meget tilfredse med vores investering i vores egen sundhed. 
  Lise og Lars, 51 år
  Ægtepar 8 kg og 12 kg vægttab
 • “Jeg var god til at få trænet, men var rigtig dårlig til det med kost. Mit mål var at tabe mig og blive mere funktionel. Jeg fik et vægttab på ca. 10 kilo. Kostplanerne er meget varieret og meget lige til. Nyttig og god vejledning viden til hvordan man kan bygge måltider op. Klar anbefaling, hvis du ønsker at ændre din livsstil.”
  Daniel, 30 år
  10 kg vægttab

Vi samler på tilfredse kunder

Tilfreds med min kostplan 97%
Større overskud i hverdagen og bedre humør 83%
Vægttab og lavere fedtprocent med mad jeg kan lide 94%

Kom nemt i gang - det er legende let!

STEP 1

Målsætning

Vælg mellem vægttab, opbygning af muskelmasse og styrke eller bevar vægten.

STEP 2

Profil

Indtast nemt din profil, så tilpasser vi mængden af mad og måltider, så du nemmere og hurtigere får succes med dine mål.

STEP 3

Valg af mad

Vælg mad du kan lide og passer til din hverdag. Du kan også tilvælge kage, slik eller andet, så du bevarer nydelsen i livet.

DU ER I MÅL

Kostplan

Nu ved du hvor meget du bør spise og hvordan du sammensætter dine måltider optimalt. Få en realistisk kostplan uden sult og fravalg af din yndlingsmad. Det er nemt og smart.

4 fordele med en kostplan til dit vægttab

1. Kun mad du kan lide
Du har friheden til at vælge de madvarer din kostplan skal indeholde. Det gør hverdagen nemmere og giver dig større succes med dit vægttab. Du får sunde og mættende måltider, som indeholde det din krop har behov for, så du hurtigere når dit mål.

2. Plads til du kan nyde livet
Du kan selv tilvælge fx et stykke kage, sodavand eller en pizza og et glas rødvin, hvis det giver værdi og nydelse i din hverdag. Vi er realistiske og ikke fanatiske.

3. Slut med at tælle kalorier og veje maden
Dine måltider er altid sammensat i nemme madmængder fx 1 glas juice, 2 skiver rugbrød eller 3 spiseskefulde dressing. Vi har gjort det nemt for dig, så du en gang for alle kan opnå dit mål.

4. Bevar dit vægttab
Vi hjælper dig hele vejen fra starten af dit vægttab til din nye livsstil uden overvægt. Med vores fleksible kostplaner, kan du nemt ændre din kostplan efter dit behov. Begynder du fx at bevæge dig mere eller mindre, så justerer vi dine måltider efter dit behov. Vi hjælper dig også til at bevare dit vægttab, så du ikke tage det hele på igen. Sund og glad resten af livet!

Dit liv, din kostplan!

Friheden til at vælge giver større succes. Vælg mad du kan lide, så laver vi arbejdet for mig ved at kombinere dine valg i optimale mængder, så du nemmere opnå dine mål. Slut med at tælle kalorier og veje maden. Vi tilpasser alle dagens måltider, så du ved hvor meget du bør spise. Nemme madmængder fx skive, skefuld eller glas størrelse.

Kun mad du kan lide med plads til nydelse og ekstra tilvalg fx slik, kage, is og alkohol.
Nem, sund og mættende hverdagsmad, der gør dig glad og giver overskud.

Få en realistisk og personlig kostplan

Vores anbefalinger til kostsammensætning, energibehov og grænseværdier er udarbejdet på et videnskabelig evidensbaseret grundlag i kombination med over 15 års praktisk erfaring med kostvejledning til danskerne samt sportsernæring til de bedste danske atleter.

Holdet bag Food Improve