Personlige kostplaner til sportsfolk

DESIGN DIN EGEN KOSTPLAN FÅ HJÆLP TIL AT KOMME I GANG

+15 års erfaring som sportsdiætist til landsholdsspillere og OL deltagere. Vi hjælper også dig!

Anvendt af klubberne: OPTIMER PERFORMANCE STØRRE MUSKELMASSE VÆGTTAB / LAVERE FEDTPROCENT

Vores træningsglade medlemmer giver os

4,6 ud af 5 stjerner

Hvad siger andre sportsfolk vores kostplaner?

 • “Jeres kostplaner har været det bedste jeg har gjort for mig selv. Jeg har opnået lavere fedtprocent, mere frisk og større overskud i hverdagen, kan træne hårdere og har fået bedre humør.”
  Frederik, 25 år
  Superligaen, Fodbold
 • “Kostplanen har støttet mig til få spist nok og rigtigt. Jeg har nu altid noget mad klar til efter træning og får spist godt før træning. Jeg mærker, at kosten har en stor indflydelse på min træning og hvad jeg kan yde, så kostplanen har klart været god.”
  Emilia, 15 år
  Håndbold, bedre performance
 • Food Improve hjælper ikke blot professionelle sportsfolk, men ligeledes også amatør spillere, som blot ønsker at få optimeret deres præstationer på banen og de mange træningstimer i hallen og i styrkelokalet. Stor tak.
  Jannik, 34 år
  Håndbold, kan træne hårdere
 • “Jeg har opnået at tabe mig 10 kg, og at gå fra en fedtprocent på 17-18% til en fedtprocent på 9%. Jeg har brugt mine kostplaner mens jeg har spillet badminton og når jeg har været skadet. Det har fungeret rigtig godt med løbende justeringer.”
  Viktor, 18 år
  Badminton, 10 kg vægttab og kan træne bedre
 • Føler mig meget mere frisk til træningerne og ikke så træt i løbet af dagen. Jeg kan tydeligt mærke på en dag når jeg ikke får spist optimalt i forhold til en hvor jeg har. Nu har jeg mere energi til at kunne præstere!
  Sofie, 22 år
  3F ligaen, fodbold
 • “Glad og tilfreds med mine kostplaner. Opnåede det ønskede vægttab og er blevet meget bedre til at spise fornuftigt. Det er heldigvis hurtigt blevet en vane at tilpasse størrelserne på mine måltider. Jeg har fået meget mere styr på maden og hvad der er godt for mig.
  Stefanie, 26 år
  Bordtennis, vægttab og bedre performance
 • “Jeg har fået mere energi til træning og især til kamp. Jeg har fået nogle rigtig gode redskaber, samt fået en god indsigt i hvor meget jeg bør spise/drikke og på hvilke tidspunkter.”
  Mathias, 17 år
  1. division, fodbold
 • Super kostplan. Det så fedt man selv kan vælge hvad man godt kan lide at spise. Med min kostplan kan jeg let se hvor meget jeg bør spise og der er god variation. Det fungerer bare og så det rart at det er målrettet min sport med mad før og efter kamp.
  Andreas, 16 år
  U17 spiller, fodbold
 • Gik fra 11,2 til 7,4% i fedtprocent. Startede med kostplan til vægttab og er nu på optimal præstation. Jeg holder vægt og fedtprocent stabil 🙂 Rigtig god kostplan, som var nem at følge og giver mig en følelse af mere overskud.
  Christoffer, 28 år
  2. division, fodbold
 • Tak for professionel hjælp. Mit mål var optimal præstation. Nu går der længere tid før jeg bliver træt i kampene. Før kunne jeg ikke træne fuldt ud i styrketræningen fordi jeg ikke havde energi til det. Nu jeg ofte en af de stærkeste i styrke 🙂  ”
  Nikolai
  U19 spiller

KOSTPLANER TIL DIN SPORT

Fodbold
Håndbold
Styrketræning
Løb
Badminton
Tennis
Cykling
Og mange andre sportsgrene...

3 fordele ved en kostplan til sportsfolk

1. Få hurtigere resultater og mere ud af din træning
Kroppen har brug for god ernæring, hvis den skal omsætte træning til fx styrke eller udholdenhed. Din kostplan indeholder forslag til måltider før, under og efter træning/kamp, så din krop altid får det den har behov for. Maden tilpasses træningsmængde og din sportsgren. Vi tilbyder markedets mest individuelle kostplaner til sportsfolk. Det gør hverdagen nemmere og giver større træningsudbytte.

2. Slut med at tælle kalorier og veje maden
Dine måltider sammensættes altid i nemme madmængder fx 1 glas juice, 2 skiver rugbrød eller 3 spiseskefulde dressing. Vi tager os af alle udregninger og sammensætter din kostplan til din krops fysiske behov. Med en kostplan ved du altid, hvordan du passer på din krop. Nemmere bliver det ikke.

3. Plads til du kan nyde livet og dine sejre
Du kan selv tilvælge fx 0,5 liter sodavand, lidt slik eller hvis du bare skal have en pizza efter kamp, så gør vi plads til dette. Vi er realistiske og ikke fanatiske.

Sådan får du mere ud af din træning

STEP 1

Målsætning

Vælg din målsætning fx vægttab og lavere fedtprocent, opbyg hurtigere større muskelmasse eller præster optimalt og bevar din vægt.

STEP 2

Profil

Indtast nemt din træningsmængde. Vælg mellem mange forskellige sportsgrene. Vi tilpasser energi og energifordeling til netop din sport.

STEP 3

Valg af mad

Du vælger selv den mad, som du kan lide og passer til din hverdag. Få optimale måltider til før, under og efter din træning/kamp.

DU ER I MÅL

Kostplan

Din personlige kostplan sammensættes af professionelt uddannede sportsdiætister. Vi kender til dine fysiske behov. Din sikkerhed for hurtigere succes.

Din sport, din kostplan!

Du er motiveret

Du har styr på din træning

Du vil nå dine mål

Vi hjælper dig med optimal ernæring, så du ved hvornår og hvor meget du bør spise, så du kan få det maksimale ud af din træning og kan toppræstere til konkurrence. Vi oplever desværre ofte, at sportsfolk spiser enten for lidt, for meget eller ikke sammensætter deres kost ud fra deres fysiske behov. Timing af måltider i forbindelse med din træning er også en vigtig faktor, så din krop kan restituere hurtigere og bygge sig stærkere frem mod næste træningspas. Vi hjælper dig til at præstere endnu bedre!

Få en realistisk og personlig kostplan

Vores anbefalinger til kostsammensætning, energibehov og grænseværdier er udarbejdet på et videnskabelig evidensbaseret grundlag i kombination med over 15 års praktisk erfaring med kostvejledning af sportsfolk.

Vi har alle forskellige ernæringsbehov. Vi har styr på proteinbehov og tilpasser din energifordeling ud fra din træningsmængde, træningstype, målsætning og fysiske kropsdata. Vi sammensætter dine måltider til dine fysiske behov, så du kan fokusere på din træning og udvikle dig hurtigere.

Holdet bag Food Improve

Andre sportsfolks historier

Læs historier fra andre dedikerede sportsfolk, som har anvendt en personlig kostplan til at optimere deres performance. Vores kostplaner udvikles til sportsfolk og kan anvendes af professionelle, ungdomselite og amatører der ønsker at få det optimale ud af deres træning.

Se hvad andre har opnået med en kostplan til sportsfolk

Improve

Få den optimale energisammensætning, så du kan præstere optimalt. Du vælger maden, vi sammensætter måltider til dit behov, så du kan fokusere på din udvikling.

Vægttab, større og stærkere eller undgå skader? Vi hjælper dig til at knække koden og guider dig frem til dit mål.

Med en personlig kostplan gør vi det nemmere for dig at blive endnu bedre.

Passion for optimering

Food Improve er det nemmeste redskab til at opnå dine mål